André Rietveld is aan het conservatorium afgestudeerd in twee hoofdvakken. In 1993 met het hoofdvak trompet en vervolgens in 1996 met het hoofdvak piano.

Inmiddels is André ruim 25 jaar als docent actief bij muziekverenigingen en kunstencentra en als privédocent.

André streeft in zijn lessen altijd naar een plezierig evenwicht tussen inspanning en ontspanning en laat zijn lessen zo goed mogelijk aansluiten op de mogelijkheden en wensen van de leerling.

De praktijk heeft uitgewezen dat hij met alle soorten leerlingen op een flexibele en kwaliteitsgerichte wijze overweg kan.

Het (toenmalige) Muzisch Centrum te Emmeloord, waaraan André 15 jaar als docent verbonden is geweest, stelde o.a. op schrift over hem:
"André bezit een goede flexibiliteit, heeft een stabiele lespraktijk met weinig verloop en weet goede resultaten uit zijn leerlingen te halen."

De lespraktijk is aangesloten bij de vereniging EPTA Nederland (European Piano Teachers Association). Dit is een vereniging van professionele pianodocenten en pianisten met als doelstelling om het peil van pianospelen en het piano-onderwijs te verhogen.

pianoles zwolle

Pianolessenaanhuis    André Rietveld   telefoon icon 06 24616468    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.